Alexander heter jag, är 23 år gammal, studerar första året av min master i tillämpad matematik på Kungliga Tekniska högskolan, där jag specialiserar mig inom data science och kommer även idag att arbeta extra som jobbexpert på All Jobb NG AB.

Ser framemot att sätta i gång med mitt arbete på All Jobb, bidra med att motivera, guida, handleda och coacha dig som behöver hjälp att snabbare komma i gång med ett arbete eller en utbildning.
Genom ett gott samarbete och samverkan kan vi tillsammans sikta mot ett samhälle med mer arbetskraft och mindre arbetslöshet.

Jag heter Amanda, är 20 år gammal och ska precis börja mitt andra år på civilingenjörsprogrammet i miljö- och vattenteknik vid Uppsala Universitet. Tidigare har jag jobbat extra som tränare på Fyrisfjädern och arbetat som träningsinstruktör i badminton till barn och ungdomar. 

Just nu jobbar jag extra som jobbexpert på All Jobb NG AB.  
Det ska bli otroligt spännande att hjälpa dig som snabbt vill ut i arbetslivet. Jag står framför allt för språkträning, coaching, inspiration och motivation. Tillsammans bidrar vi till ett mer inkluderande samhälle.  

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.