Lennart Ängeby

Som livsideal har jag arbetets gemenskap och lära genom att göra. Jag är nyfiken, orädd att prova på och jag har gott praktiskt handlag. Social och engagerad i föreningsliv och lokalsamhälle.
Jag är förälder till två barn och fyra barnbarn. Familjemänniska, uppvuxen på landsbygden utanför Lund och är Stockholmare sedan 1974.

Den största delen av mitt arbetsliv har min inriktning varit att utveckla människor, driva verksamheter, vägleda, inspirera och öppna dörrar för arbete och affärsmöjligheter.
Dels inom Arbetsförmedlingen i Stockholm, storföretag som konsumentkooperationen Coop och i Nacka kommun som förtroendevald. Jag har arbetat inom ideella och kommersiella verksamheter.
Som lärare och pedagog är min inriktning och fokus på folkbildning, ledarskap och aktivt lärande.

Jag är entreprenör och egenföretagare med inriktning på kvalitetssäkring, personalrekrytering och organisationsutveckling.
En stor del av mitt yrkesliv har jag haft uppdrag med att ge stöd och hjälp åt enskilda personer för att hitta arbetsgivare, arbete och anställning.

Min erfarenhet, mina nätverk, kontakter med arbetsgivare ger mig möjlighet att i samverkan med arbetssökande hitta jobb, ofta genom utbildning, genom att prova på eller praktik på en arbetsplats som leder till anställning.
Min ambition är att ge kunskap, inspirera, se möjligheter och att motivera till arbete och anställning.

 

Alexander heter jag, är 23 år gammal, studerar första året av min master i tillämpad matematik på Kungliga Tekniska högskolan, där jag specialiserar mig inom data science och kommer även idag att arbeta extra som jobbexpert på All Jobb NG AB.

Ser framemot att sätta i gång med mitt arbete på All Jobb, bidra med att motivera, guida, handleda och coacha dig som behöver hjälp att snabbare komma i gång med ett arbete eller en utbildning.
Genom ett gott samarbete och samverkan kan vi tillsammans sikta mot ett samhälle med mer arbetskraft och mindre arbetslöshet.

Jag heter Amanda, är 20 år gammal och ska precis börja mitt andra år på civilingenjörsprogrammet i miljö- och vattenteknik vid Uppsala Universitet. Tidigare har jag jobbat extra som tränare på Fyrisfjädern och arbetat som träningsinstruktör i badminton till barn och ungdomar. 

Just nu jobbar jag extra som jobbexpert på All Jobb NG AB.  
Det ska bli otroligt spännande att hjälpa dig som snabbt vill ut i arbetslivet. Jag står framför allt för språkträning, coaching, inspiration och motivation. Tillsammans bidrar vi till ett mer inkluderande samhälle.  

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.