Kort om mig!

Jag heter Neda Gol Stålmo och grundaren till All Jobb NG AB.
Jag kom till Sverige år1986. Då var jag bara 14 år gammal.
Jag flydde från mitt hemland Iran tillsammans med min 9 åriga bror.
Flykten från Iran under kriget mellan Iran och Irak var ett äventyr som jag aldrig kommer att glömma.
Vi bemästrade faror, jag var tvungen att hitta lösningar, fatta snabba beslut, ta ansvar för en yngre och se till att överleva.

Jag har känt känslan att stå mellan liv och död.
Jag vill minnas min resa som en resa av lärdom och erfarenhet.
Jag vet att det går att börja om.

Nu kan jag stolt säga att jag även lyckats som entreprenör och pedagog och har flitigt drivit kulturverksamhet, hjälpt andra företag inom integration och arbetsmarknadsinsatser till att växa och göra skillnad.

Nu vill jag välkomna dig som snabbt och effektivt vill komma ut på jobb eller förverkliga dina karriärdrömmar genom god guidning, coachning och mentorskap.

 

Resan genom karriären!

Har mer än 15 års erfarenhet av att driva & utveckla kultur- & fritidsverksamhet.
Har skapat och lett internationella projekt, evenemang & kulturfestivaler med fokus på mänskliga rättigheter.
Som pedagog har jag lång erfarenhet inom arbete med integration, kultur, arbetsmarknadsinsatser, mångfaldsarbete & folkbildningar.

Idag är jag passionerad att fortsätta bidra till förbättring av arbetsmarknadsfrågor, stöd till nyanlända, coachning till människor som idag ligger långt ifrån arbetsmarknaden, skapa en rogivande och positiv omgivning till människor som vill ha en hand för att utveckla sig själva, se sina visioner klarare och nå sina mål effektivt.

Har erfarenheter och nått mycket goda resultat inom arbete som språkpedagog till vuxna, samarbete med SFI-skolor, föreläsningar & arbete med personer med olika funktionsnedsättningar, danspedagogik, projektledning och verksamhetsutveckling.

Har bidragit till att utveckla & förbättra arbete inom arbetsmarknadsinsatser som Jobb- & utbildningsexpert, samt Stöd & Matchning, skapat ett väletablerat kontaktnät genom åren, inom det civila samhället samt det svenska näringslivet.

Som Projektledare har jag också lyckats skapa och behålla ett stort nätverk genom åren.
Har alltid haft kunden i fokus, varit en bra lyssnare, jobbat strategiskt & med deadlines samtidigt drivits av mina visioner, satt upp välgenomtänkta mål & följt vägen med omsorg.

Under mina år som entreprenör, verksamhetsutvecklare, projektledare, samordnare, pedagog & olika arbetslivserfarenheter har jag lyckats berika mina kunskaper samtidigt har kunnat skapa goda relationer inom det svenska näringslivet, med olika myndigheter & kommuner.
Idag står jag som grundare och ansvarig till All Jobb AB som agerar som Jobb- & utbildningsexpert med språk- och arbetsintroduktion samt Jobb peng grund som insatser.

Ser framemot att hjälpa dig att leva dina karriärdrömmar!

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.