Din tid hos oss

All Jobb AB med sin mångkulturella bakgrund ger dig det stöd du behöver och steg för steg hjälper vi dig till att komma ut på arbetsmarknaden snabbt och effektivt.

Vi ger dig individuell coachning utifrån behov, kompetens, erfarenheter och kunskaper.

Vi hjälper dig med att öka motivation, se dina visioner klara, sätta upp mål och tillsammans följer vi vägen med omsorg tills du blir självförsörjande.

All Jobb AB:s verksamhetsidé är bl.a. att tillgodose behoven från näringslivet och samhället för att matcha kompetens och arbete.

Vårt utbud

Vi hjälper dig steg för steg och är med dig hela vägen tills du har nått resultat

För att skapa goda förutsättningar för dig som deltagare/kund tar vi hjälp av våra företagskontakter, erbjuder språkträningsplatser, föreläsningar, grupp coachning och individuell coachning.

För att nå goda resultat driver verksamheten olika aktiviteter som möjliggör utveckling och steg närmare arbete.

All Jobb hjälper dig med:

  • SFI
  • coachning
  • föreläsningar
  • gruppaktiviteter
  • samhällsorientering
  • arbetsgivarkontakter
  • CV och personligt brev
  • språkträningsplats / praktik

 

 


STORT kontaktnät inom
Skolor, Förskolor, Fritidsverksamhet, Restauranger, Hotell, Lager, Varuhus, Butik, Verkstäder, Hemtjänst, Lokalvård, Ålderdomshem, Teknikföretag, Storkök, Kultur och fritid.

Föreläsningar och gruppaktiviteter
Arbetsmarknadsfrågor, samhällsfrågor och integration, sociala medier, yrkesutbildningar och yrkesval, intervjuteknik, språkträning, motivationsringen, dataträning, CV- verkstad, aktivitetsrapportering.

Tillgång till datorer samt datasupport på plats
Vi hjälper dig gärna att komma igång med officepaketet samt användning av internet med fokus på jobbsökandet och synlighet på sociala medier.

Hälsofrämjande aktiviteter
Genom fysisk träning hjälper vi dig att stärka både den fysiska hälsan och det mentala tillståndet för att öka/bibehålla motivation i vardagen samtidigt som vi skapar gemenskap och främjar välmående som en rolig metod för att komma närmare arbetslivet.
Yoga, fysiskträning, Kost- & sömncirkel, Motivationsringen, Språkträning i naturen.

Språktillgångar
Dari, Persiska, Arabiska, Tyska, Ryska, Italienska och Engelska.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.